Τηλεφωνικές Παραγγελίες & Εξυπηρέτηση Πελατών:210-70.14.013 Δημιουργία Λογαριασμού Ολοκλήρωση Αγορών Το Καλάθι μου
  • Βρες το νούμερο δαχτυλίδι που φοράς

    Ένας έυκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθετε ποιο νούμερο δαχτυλιδι ταιριάζει στα δάχτυλα σας.

  • Διανομή

    Στο σπίτι σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 3 με 6 ημέρες.

  • Τα ψώνια μου

    Δεν έχετε πραγματοποιήσει αγορές

Τρόποι Αποστολής - Χρεώσεις

Τρόπος εκτέλεσης παραγγελιών

Τα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρεία εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών εκτός από περιπτώσεις πέρα από τον έλεγχο της εταιρείας (π.χ. ανωτέρα βία).

Η αποστολή, ή τυχόν πρόβλημα με την αποστολή, θα επικοινωνούνται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο χρήστης επιπλέον θα ενημερώνεται για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (εξαρτάται και από την επιλογή τρόπου αποστολής από το χρήστη).

Για τις αποστολές η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρεία courier. Τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα με τους συνήθης όρους ασφάλισης αυτών των μεταφορέων.

Κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας στην σελίδα μας θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

Ο χρόνος αποστολής και οι χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία έχετε επιλέξει να παραδοθεί η παραγγελία σας καθώς και με τον επιλεγμένο χρόνο παράδοσης.

Για αποστολή στην Αθήνα η χρέωση είναι 4 ευρώ (+2,5 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής), για την επαρχία 5 ευρώ (+2,5 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής) και για δυσπρόσιτες περιοχές 13,5 ευρώ (+2,5 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής). Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν δεν είστε σίγουροι σε ποια κατηγορία βρίσκεστε.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα χωρίς χρέωση.
Ο χρήστης πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία για το χρόνο παραλαβής προϊόντων από τα γραφεία της εταιρείας.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.